José Mourinho mener at Manchester United-spilleren, Anthony Martial, har underpræsteret, men fastslår samtidig at der er plads som fast mand, hvis han får niveauet op.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United har ikke scoret nok, og derfor ikke vundet nok i starten af sæsonen. Efter 12 Premier League-kampe er United faldet lidt efter, men hvis de får vendt det rundt, så de begynder og vinde mange kampe, så kan de godt komme tilbage.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

José Mourinho mener dog, at noget af problemet med målene, kan komme fra Anthony Martial. Martial har scoret 17 mål i 45 kampe, og det er ifølge Mourinho tydeligvis ikke nok, for en spiller af den kaliber som Martial er.

José Mourinho udtaler følgende til The Guardian:

“Måden som holdet spillede på i sidste sæson, er hverken bedre elle værre, det vil jeg ikke komme ind på. Men det fungerede bedre for Anthony. Han var måske mere rolig i hans rolle, med masser af boldspil og ro. Han har måske også brug for lidt tid, til at finde det rigtige niveau.

Han skal jo konkurrere mod spillere som Mkhitaryan, Lingard, Depay, Mata og Rashford. Martial skal til at præsterer bedre, og lave flere mål og assist, så skal der nok være plads til ham på holdet. Så hæver han niveauet, skal det nok blive godt.”

Læs også: Mourinho: Du besidder den vigtigste kvalitet, en forsvarsspiller kan have