Det engelske medie Metro skriver at José Mourinho har skiftet mening, med hensyn til Luke Shaw. Mourinho holder sig til Shaw, og dropper interesse i Juventus-stjerne.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Metro skriver i dag, at Manchester United ikke længere jagter en venstreback. José Mourinho har ifølge mediet fundet ud af at Luke Shaw er god nok, til at være det foretrukne valg på positionen.

(Photo: Getty Images)

Metro skriver dog at det godt kan hænge sammen med at Manchester United, lige har sikret sig Arsenal-stjernen Alexis Sanchez. Dog er penge formentlig ikke et problem for Manchester United. José Mourinho har nok fundet ud af at Luke Shaw godt kan starte inde.

Nu er den 22-årige venstreback ifølge mediet også kommet i betragtning, til det engelske landshold. Det er formentlig også noget af det som Luke Shaw har håbet på, da der er VM-slutrunde i Rusland til sommer.

Luke Shaws kontrakt med Manchester United udløber til sommer, men det forventes at United vil tilbyde Shaw en kontraktforlængelse. Så det tyder alligevel på der er en fremtid for Luke Shaw, hos den engelske storklub Manchester United.

Spilleren som Manchester United havde i kikkerten da de ville erstatte Luke Shaw, var Juventus-profilen Alex Sandro. Dog har Premier League-storklubben Chelsea også vist interesse, i den brasilianske venstreback.

Nu forventes Chelsea altså at være favoritter, i jagten på den velspillende Juventus-forsvarsspiller. Prisen på den brasilianske venstreback lå ifølge mediet på omkring 450.000.000 kroner.

Har Chelsea egentlig brug for Juventus-profilen?

Der er dog stadig stor tvivl om hvor vidt Chelsea egentlig har brug, for Alex Sandro. Da de allerede har Alex Sandros landsmand Marcos Alonso på holdet. Marcos Alonso er blandt Premier Leagues bedste venstrebacks.

Tvivlen på om Alex Sandro egentlig vil være god for Chelsea er derfor forståelig. Da Chelsea jo så vil have to super velspillende venstrebacks i klubben.

Læs også: Opfinder af ‘the vanishing spray’: Sagsøger FIFA fo over en halv milliard