Jose Mourinho ønsker Leicester City-mandskabet tillykke med mesterskabet, men slår samtidig fast, at han synes, at danskerklubben vandt Premier League-titlen, som han ejer. 

Af David Paris 

Den tidligere Chelsea-manager Jose Mourinho har tirsdag eftermiddag officielt ønsket Leicester City tillykke med det engelske mesterskab. Den portugisiske så kampen mellem Chelsea og Tottenham, som endte 2-2 efter en 2-0-føring fra Tottenhams side. Et resultat som endegyldigt sendte mesterskabet til hjemmebanen Filbert Way.

Mourinho vandt Premier League-titlen sidste sæson med Chelsea, men blev fyret i december sidste år, grundet dårlige resultater. Og faktisk har Mourinho og Leicester Citys træner Raineri lidt af en historie sammen, hvilket gør lykønskingen fra Mourinho endnu mere mærkværdig.

I 2004 overtog den i dag 53-årige Mourinho Chelsea-manager-jobbet fra Claudio Raineri, der blev kaldt ‘en stor taber’ på Stamford Bridge.

Mourinho sagde følgende til det engelske medie CAA Sports: “Jeg vil gerne lykønske alle forbundet til Leicester City, spillere, personale, ejere og fans. Jeg tabte min titel til Claudio Ranieri, og det er med stor følelsesladenhed, at jeg oplever dette magiske øjeblik i hans karriere.”

Mourinho, der tidligere er både Real Madrid og Inter-træner, er fortsat uden job, men han har selv sagt, at han helt sikkert kommer tilbage til fodboldeuropa til sommer. Klubben er dog stadig uvist og kun tiden kan fortælle os mere. Dog har både Manchester United og Bayern München været i medierne, som mulige destinationer for portugiseren.

Læs også: Tottenham hjælper Leicester på vej mod mesterskabet

Læs også: The Sun: Denne mand skal erstatte Kante i Leicester