Jose Mourinho har ikke fået fat i Juventus-spilleren Paul Pogba… endnu. Transfervinduet lukker snart, og Chelsea vil virkelig gerne have fat i den 22-årige franske midtbanespiller. Men Juventus vil ikke af med ham, for det der er budt på trods af lange forhandlinger, så Chelsea må byde mere. De penge skal komme et sted fra…

Jose Mourinho har derfor lagt en taktik, der skal få Chelsea-ejer Roman Abramovich til at indse, at Chelsea skal have fat i Pogba – også selvom det koster vilde 70 mio pund… hvilket svarer til 715.000.000 Dkr. Som i følge mirror.co.uk er det beløb, der kommer på bordet nu.

For at få pengene til handlen, sørger Mourinho for at tale Pogba op, hver gang han kan.

Kommentarer som:

‘Pogba is not to put pressure on people. Pogba is one of the top players in the world. Pogba goes to any team and improves that team automatically’

Og

“If he stays at Juventus, Juventus will be very strong again. If he goes somewhere else he will improve immediately a team.”

Viser lidt om, hvor vild Mourinho er for at få fat i franskmanden. Det er ikke godt købmandsskab,  i forhold til at få prisen ned, men Juventus ved godt, hvad Pogba er værd. Spørgsmålet er om Abramovich er enig. Og om hans forfængelighed og ærgerrighed må koste SÅ meget.

Læs også: https://fodboldspilleren.dk/chelsea-klar-med-vanvittigt-pogba-bud/

Chelsea forsøger med diverse byttehandler og har allerede udlånt floppet  Juan Cuadrado til Den Gamle Dame, men de øvrige byttehandler er gået i vasken bl.a. med Oscar der under ingen omstændigheder vil flytte.

I det her transfervindue har Chelsea hentet venstre-back Abdul Baba Rahman og Barcolonas Pedro. Sidst nævnte fik en succesfuld debut i søndags mod West Bromwich.

Læs mere om det her: https://fodboldspilleren.dk/pedro-fik-saerbehandling-af-mourinho-god-ide/

Sagaen om Pogbas fodboldfremtid tegner yderst spændende og vi lover at følge med time for time her på fodboldspilleren.dk – så kig endelig forbi snart igen.