Den spanske midtbanespiller Cesc Fabregas rygtes ifølge spansk medie væk, fra Chelsea og mod Premier League-konkurrenten Manchester United. Dog forventes det at det bliver svært for Mourinho, at sikre sig den spanske Chelsea-profil.

Af Lasse D. Drescher

Det spanske medie Don Balon skriver at Manchester United-træneren José Mourinho jagter en nuværende Chelsea-stjerne. Det er den spanske midtbanespiller Cesc Fabregas, som rygtes væk fra Chelsea og mod Manchester United.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Den nu 30-årige spanske midtbanespiller er en profil hos Chelsea, men Fabregas har kun halvandet år tilbage af hans kontrakt. Derfor er det måske på tide, at Fabregas og Chelsea skal finde ud af, hvad de har af fremtidsplaner.

Såfremt at Cesc Fabregas ikke ønsker at fortsætte hos London-storklubben, kan Manchester United formentlig sikre sig Fabregas til sommer. Når sommerens transfervindue åbner op, vil der så være et halvt års tid tilbage af Fabregas’s kontrakt med Chelsea.

Derfor kan Manchester United formentlig sikre sig den erfarne spanske midtbanespiller, billigere end forventet. Såfremt at Chelsea og Cesc Fabregas ikke bliver enige om en kontraktforlængelse, af den ene eller den anden grund.

Dog er der stor tvivl om José Mourinho kan sikre sig endnu en Chelsea-spiller, ligesom han gjorde i løbet af sommeren. Den serbiske midtbanespiller Nemanja Matic forlod i løbet af sommeren Chelsea, til fordel for Manchester United.

Kan det samme mon ske to gange?

Dog forventes det ikke at der vil ske det samme med 30-årige Cesc Fabregas. Problemet for Nemanja Matic var nemlig, at han ikke fik den spilletid som han håbede på. Derfor var et skifte væk fra Chelsea tiltalende for serberen.

Mediet Don Balon skriver nu at det formentlig ikke sker med Cesc Fabregas. Grunden til det er så at Fabregas får en masse spilletid, og derfor er der ikke så meget utilfredshed at spore hos Cesc Fabregas.

Læs også: Real Madrid-kaptajn advare Zidane: Han er meget utilfreds