Real Madrid-kaptajnen Sergio Ramos har ifølge Calciomercato afsløret, at holdkammeraten Marco Asensio er utilfreds med spilletiden. Ramos giver en direkte besked til træneren Zidane, ifølge mediet.

Af Lasse D. Drescher

Calciomercato skriver at Real Madrid-kaptajnen Sergio Ramos fastslår, at der er en Real Madrid-profil som ikke er tilfreds. Den erfarne spanske midtstopper fortæller det direkte til Real Madrid-træneren Zinedine Zidane.

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Det er den 21-årige spanske midtbanespiller Marco Asensio, som ifølge Sergio Ramos er meget utilfreds. Asensio fik sit gennembrud hos Real Madrid i sidste sæson, men i denne sæson har Asensio ikke fået fuld spilletid, og det er formentlig det han er utilfreds over.

Det italienske medie understreger at Marco Asensio er en fanfavorit blandt de fleste Real Madrid-fans. Det forventes at den franske træner Zinedine Zidane foretrækker at bruge Gareth Bale, frem for Marco Asensio.

Det er dog blot når den walisiske Real Madrid-profil Gareth Bale er klar til at spille. Om Zinedine Zidane ombestemmer sig, og giver Marco Asensio meget spilletid vides ikke endnu. Men Asensio er meget ung, og har brug for spilletid til at udvikle sig.

Spiller udtalelsen fra Sergio Ramos en stor rolle?

Calciomercato skriver at det ikke tyder på at udtalelsen fra Sergio Ramos, vil ændre på Zinedine Zidanes valg. Så det bliver ifølge det italienske medie spændende at følge udviklingen af situationen mellem Real Madrid-spillerne og træneren.

Real Madrid-fansene kan ifølge mediet godt påvirke udviklingen. Eftersom at Marco Asensio er blevet en fanfavorit, og derfor kan de formentlig påvirke Zidane hvis de begynder at buhe eller lave bannere og lignende.

Sergio Ramos er kaptajn hos Real Madrid, og derfor også en spiller som fansene elsker højt. Hans udtalelse kan formentlig også hjælpe Marco Asensio på vej, da han som tidligere nævnt er kaptajn hos den spanske storklub.

Læs også: FC Barcelona jagter Bundesliga-stjerne