Chelsea spillede i mandags mod West Bromwich i en kamp som man nok helst vil glemme. Det blev til et 3-0 nederlag for Chelsea, men det var ikke resultatet, der tog fokus efter kampen. Der var én bestemt situation, hvor der opstod tumult på banen.

Pludselig bliver der sparket en bold ind fra siden af Cesc Fabregas. Bolden rammer Chris Brunt lige i hovedet og kampens dommer reagerede med det samme med et direkte rødt kort til Fabregas. En vanvittig dum beslutning af Fabregas, som helt fortjent fik det røde kort.

https://www.youtube.com/watch?v=OmTQ_SctF1w

Et rødt kort betyder normalt 3 spilledages karantæne i England. Dette ville betyde, at Fabregas blandt andet ville misse næste sæsons Community Shield samt den første kamp i sæsonen næste år. Efter kampen var José Mourinho meget utilfreds og han mente bestemt ikke, at 3 dages karantæne var passende.

Mourinhos brok har nu givet pote, da FA har valgt at reducere Fabregas’ straf fra 3 til 1 spilledags karantæne, så han altså kun misser sæsonens sidste kamp, som i øvrigt er ubetydelig for Chelsea, da de jo allerede er engelske mestre.

Men er det i orden? Skal en så dum handling ikke koste det samme som et normalt rødt kort? Deltag i debatten på vores Facebook side.