Ifølge mediet The Mirror har José Mourinho en ønskeliste frem mod sommerens transfervindue. Det er to forsvarsspillere og en enkelt midtbanespiller, som er på Mourinhos ønskeliste.

Af Lasse D. Drescher

Mediet The Mirror skriver at José Mourinho nu har tre spillere på hans ønskeliste, til sommerens transfervindue. Det er tre spillere som primært kommer til at styrke defensiven hos Premier League-storklubben.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Den første spiller er Tottenham-forsvarsspilleren Toby Alderweireld. Den belgiske midterforsvar var specielt i sidste sæson super velspillende, og i denne sæson har han siddet en del ude. Alderweireld vil samtidig gerne have en lønforhøjelse, som Tottenham ikke er enige i.

Toby Alderweireld har ifølge det engelske medie, en frikøbsklausul på omkring 235.000.000 kroner. Det er ifølge mediet en pris som Manchester United er klar til at betale. Den næste spiller som rygtes mod Old Trafford, er Borussia Dortmund-spilleren Sokratis.

Den græske forsvarsspiller er en af de stærke profiler, hos den tyske storklub. Der meldes ifølge mediet intet om, hvad prisen på Sokratis formentlig kunne være. Dog kunne Sokratis og Alderweireld ifølge mediet, være to super stærke forstærkninger til United-holdet.

Til sidst har vi så midtbanespilleren Sergej Milinković-Savić som til dagligt spiller for Serie A-storklubben Lazio. Den 23-årige serbiske landsholdsspiller er en af de store profiler, i den italienske Serie A.

Sergej Milinković-Savić kan selvom han er solid til at forsvare, så formår han stadig at lave mål og assist. Derfor er Milinković-Savić ifølge mediet en solid spiller, som kan komme med og bevæge sig over hele banen.

Hvem vil spille på Manchester Uniteds midtbane?

Den serbiske midtbanespiller kan ifølge The Mirror godt overtage positionen, som Michael Carrick hos Manchester United. Dog skal Sergej Milinković-Savić kæmpe om pladsen med en anden serber, nemlig Nemanja Matic.

En fjerde spiller som også kan rygtes mod Manchester United, er Tottenham-spilleren Danny Rose. Den engelske venstreback er dog ikke på Mourinhos ønskeliste, ifølge mediet. Men Mourinho har tidligere vist interesse, i den engelske back.

Læs også: United vil tilbyde Juventus-stjerne kontrakt på 3 millioner om ugen