Zlatan Ibrahimovic kan muligvis være på vej tilbage, til AC Milan hvor han tidligere har været en stor stjerne. Det kan allerede ske i januar, skriver italiensk medie.

Af Lasse D. Drescher

Den 37-årige superstjerne Zlatan Ibrahimovic, rygtes mod europæisk storklub. Svenskeren sættes i øjeblikket i forbindelse, med et skifte tilbage til en af hans tidligere klubber. Det er den italienske storklub AC Milan, som Zlatan Ibrahimovic rygtes mod.

AC Milan Zlatan

(Photo: Getty Images)

Calciomercato skriver at AC Milan skulle have overvejelser om, at hente svenskeren til klubben i januar. Da det ikke forventes at ville koste så meget, dog kan lønnen som Zlatan kan komem til at kræve, formentlig blive et problem for AC Milan.

Det italienske medie fortæller endda, at Zlatan selv skulle være fan af ideen, om at han kunne komme tilbage til Milano. Da svenskeren skulle have udtalt, at familien og ham selv, savner tiden i den italienske storby.

Ifølge mediet er der tale om en halvårlig kontrakt, som så vil gøre at Zlatan er AC Milan-spiller fra januar, og frem til sommeren. Der er ingen tvivl om, at det vil være fedt, at se den svenske stjerne tilbage i toppen af Serie A.

Zlatan Ibrahimovic har kontrakt med den amerikanske klub, Los Angeles Galaxy, frem til december 2019. Men derfor kan der godt ske ændringer, fastslår det italienske medie. Zlatan skulle samtidig også have fastslået, hvor han gerne vil afslutte sin karriere.

Sikke et gensyn det ville være!

Svenskeren har planer om at vende tilbage til Malmø, for at afslutte sin karriere, der hvor det for alvor tog fart. Samtidig med den udtalelse, fortæller Zlatan samtidig at hans karriere ikke slutter foreløbig.

Det er en udtalelse, som formentlig falder i god jord, hos fodboldtilhængere verden over. Da Zlatan er en fantastisk spiller, som stadig formår, at lave ekstremt flotte scoringer. Så det vil være trist, hvis han stopper mens han stadig formår, at imponere så meget.

Læs også: Mourinho: Jeg respekterer fansene 200 procent, men jeg er ligeglad med hvad Scholes siger