Andres Iniesta har ifølge spansk medie fastslået sin egen fremtid, og det forventes at Iniesta forlader den spanske storklub. Det forventes at Iniesta skal en tur til kinesisk fodbold.

Af Lasse D. Drescher

Det spanske medie Mundo Deportivo skriver nu, at der kommer en udmelding fra FC Barcelona-stjernen Andres Iniesta. Den erfarne spanske midtbanespiller er efterhånden kommet op i årene, og det meldes at han er ved at være færdig som spiller hos Barcelona.

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

Iniesta er en sand klublegende hos FC Barcelona, og han har brugt hele hans seniorkarriere hos den spanske storklub. Iniesta er en af klubbens egne, fordi han startede ud på akademiet og så senere B-holdet, og til sidst A-truppen.

Mediet skriver at Andres Iniesta udtaler sig om sin fremtid i morgen, men mediet skriver samtidig at planen er klar. Andres Iniesta har tilspillet sig interesse fra den kinesiske klub Chongqing Dangdai Lifan.

Iniesta forventes ifølge Mundo Deportivo ikke at skifte til den kinesiske klub, grundet den ekstremt høje løn som han vil få. Men nærmere fordi han er nået frem til, at han med sine 33 år er blevet for gammel. Til at kunne være fast mand hos den spanske storklub FC Barcelona.

Er det den rigtige beslutning som Iniesta tager?

Andres Iniesta har som tidligere nævnt været en stor profil hos FC Barcelona, igennem de seneste mange år. Samtidig med at han har været suveræn for FC Barcelona i La Liga og Champions League, så har han også vist stor klasse for det spanske landshold.

Specielt Andres Iniesta og FC Barcelona-legenden Xavi Hernandez, har været et ekstremt solidt makkerpar på midtbanen. Det har både været hos den spanske storklub FC Barcelona, men også hos det spanske landshold. Hvor de begge to længe var foretrukne, på deres positioner.

Læs også: José Mourinho er desperat: Disse tre markante profiler kan forlade Manchester United til sommer