Den 36-årige Michael Carrick har siden 4-1 sejren over Burton i EFL Cuppen været på sidelinjen. Den engelske midtbanespiller blev svimmel og utilpas efter kampen, og siden har Carrick ikke været i spil.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie 101greatgoals skriver at der meldes, at en Manchester United-spiller har pådraget sig en sygdom. Dog er der endnu ingen som kan afsløre hvilken sygdom, det er at Manchester United-spilleren har pådraget sig.

(Photo by Paul Gilham/Getty Images)

Det er den 36-årige engelske midtbanespiller Michael Carrick, som blev svimmel og dårlig efter 4-1 sejren i EFL Cuppen hjemme på Old Trafford, mod Burton. Der er ingen i lægestaben hos Manchester United som kan finde ud af, hvad der er sket.

Det er nu omkring seks uger siden, at Michael Carrick blev skidt tilpas. Der er gang i undersøgelserne, i håbet om at man kan finde frem til hvad det er som er skyld i at Michael Carrick er syg.

José Mourinho er ifølge mediet også berørt af Carricks skade, da portugiseren formentlig godt kunne have haft brug for Carrick. Paul Pogba og Marouane Fellaini har været skadet samtidig, og derfor kunne Carrick være en solid mand at bruge.

Hvad fejler Manchester United-veteranen?

Steve McNally fra Manchester United-lægestaben har afsløret at det jo selvfølgelig er ærgerligt at Michael Carrick igen er på sidelinjen. Men McNally understreger at de først og fremmest er nødt til at finde ud af hvad der er årsagen til svimmelheden for Carrick.

Den erfarne engelske midtbanespiller har altså blot spillet en enkelt kamp for Manchester United, i den nuværende sæson. Carrick har været på bænken nogle kampe, men han har kun været inde og spille i 4-1 sejren over Burton.

Nu er der gået seks uger, hvor lægestaben og Manchester United endnu ikke har fundet frem til noget. Spørgsmålet er ifølge mediet så, om de skal søge hjælp hos andre for at finde frem til problemet.

Læs også: Byttehandel undervejs: Bliver begge PL-storklubber tilfredse?