Der meldes om, at Manchester United har sikret sig verdensklasse på midtbanen de næste mange år. Det er nemlig næsten officielt. 

Wonderkiddet som der så fint bliver snakket om, hedder Youri Tielemans, er 18 år gammel og spiller for den belgiske storklub RSC Anderlecht. Her frister den centrale midtbanespiller, der også kan spille længere fremme på banen, en tilværelse som lettere fast mand. Imponerende, når man kun har 18 år på bagen. Det skriver flere fodboldeksperter.

Det store talent har allerede erfaring fra internationale klub- og ungdomslandskampe. Dette har fået øjnene op for nogle af de største klubber i europæisk fodbold, som alle er interesserede i at skrive under med belgieren.

Afvist verdens største klubber til fordel for United

Læs også: Holdkammerat: Her er Balotellis ønskeklub

Det italienske fodboldmedie Tuttosport skriver, at Tielemans og hans agent allerede har afvist Real Madrid, Barcelona, Juventus og Manchester City. Alt dette for at kunne skrive en kontrakt med Manchester United.

Tidligere lød rygterne på, at de spanske giganter Real Madrid og Barcelona var storfavoritter til at hente ham, men nu har The Red Devils angiveligt lavet en aftale med Tielemans. Derudover har der også været spekulationer om, at han kunne erstatte Andrea Pirlo i Juventus. Dette bliver imidlertid ikke en realitet, da det såkaldte ‘wonderkid’ formentlig kommer til at spille sammen med Morgan Schneiderlin på United-midtbanen.

Læs også: Sturridge tilbage i Liverpooltruppen mod Southampton