Napoli-forsvarsspilleren Faouzi Ghoulam rygtes ifølge Calciomercato fortsat væk fra den italienske storklub. Der skulle stadig være stor interesse i den velspillende venstreback, fra Premier League-storklubben Chelsea.

Af Lasse D. Drescher

Den velspillende 26-årige Napoli-venstreback Faouzi Ghoulam rygtes fortsat væk fra den italienske storklub. Der er ifølge det italienske medie Calciomercato, stadig stor interesse fra Premier League-storklubben Chelsea.

(Photo by Maurizio Lagana/Getty Images)

Napoli-venstrebacken Faouzi Ghoulam har en frikøbsklausul på omkring 150.000.000 kroner, skriver det store italienske medie. Dog er der fortsat stor forvirring, om hvorfor Chelsea egentlig viser interesse i venstrebacken.

Chelsea har på nuværende tidspunkt den velspillende Marcos Alonso på holdkortet. Alonso har været fantastisk spillende for Chelsea, og Alonso er uden tvivl en af Premier Leagues bedste venstrebacks.

Hvem bliver Chelseas førstevalg på venstrebacken?

Dog skriver mediet at det også kan være for at Antonio Conte så kan have to super stærke venstrebacks i truppen, som så kan kæmpe om pladsen. Men det giver ifølge mange stadig ikke mening, hvorfor Chelsea skulle have to så store profiler på samme position.

Hvad der vil ske meldes der endnu ikke noget om. Enten kan Ghoulam skifte til Chelsea og være usikker på om han får nok spilletid. Men muligheden for at Marcos Alonso bliver solgt er der også, den er dog yderst usandsynlig.

Læs også: Officielt: Real Madrid giver midtbanestjerne guldkontrakt