Af Anders Lang Jensen

Den spanske gigantklub råder over masser af midtbaneprofiler og har de seneste sæsoner formået at holde på en stor del af klubbens største stjerner.

Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Det har Los Blancos nu gjort igen ved at forlænge aftalen med den spanske kreatør Isco. Den nye kontrakt løber nu helt frem til 2022, oplyser den spanske storklub. Den 25-årige offensivspiller fik mere eller mindre sit gennembrud i foråret.

Her var offensiven hos Real ramt ganske hårdt af flere skader, hvor især britiske Gareth Bale var ude store dele af den første del af 2017. Dermed fik den tidligere Malaga-stjerne en stor rolle under Zinedine Zidane.

Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images

Den lille vævre tekniker tog chancerne til sig og har nu været en vigtig brik på franskmandens mandskab over en længere periode. Det har nu udmøntet sig i en ny kontrakt til den spanske landsholdsspiller, der holder ham i den spanske hovedstad de kommende 5 sæsoner.

Den før værende kontrakt stod til udløb næste sommer, hvorfor denne nye aftale sætter alle spekulationer ud af verden omkring den kreative Real Madrid-profil. Og ifølge spansk avis er det en mand, der ikke lige sådan vristes fri af den nye kontrakt med den spanske klub.

Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images

Ifølge AS har Real Madrid fået en frikøbsklausul indført på hele €700m, hvilket svarer til svimlende 5,2 mia. danske kroner. Udover det skulle Isco tjene i omegnen af €6m om året på Bernabeu. Det svarer rundt regnet til en månedsløn på 3,7 mio. danske kroner.

Isco har indtil videre fået 140-minutters La Liga-fodbold denne sæson. Her har kongeklubben i Madrid dog skuffet med blot 5 point i de første 3 kampe, hvoraf de to hjemmekampe mod Valencia og Levante er endt uden vinder.