Napoli-spilleren Faouzi Ghoulam rygtes til Manchester City. Det forventes at Ghoulam kan overtage backpositionen fra Clichy og Kolarov.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det italienske medie Transfer Market Web, bedre kendt som TMW skriver at Manchester City viser stor interesse i Napoli-spilleren Faouzi Ghoulam. Den velspillende venstreback er tidligere blevet rygtet væk fra Napoli, men Napoli har aldrig modtaget det rigtige bud.

(Photo by Salvatore Esposito/Pacific Press/LightRocket via Getty Images)

Napoli-profilens kontrakt udløber i 2018, og derfor skal Napoli enten forlænge kontrakten med den 26-årige forsvarsspiller. Hvis ikke Ghoulam vil forlænge med den italienske storklub, forventes det at Napoli vil sælge ham.

Flere unge spillere på vej til Manchester City?

Manchester City vil ifølge mediet forstærke sig på back-positionerne. City skulle have stor interesse i at hente unge forstærkninger til de to positioner. Det er der hvor Ghoulam kommer ind i billedet. Det forventes at Manchester City har et bud på omkring 120.000.000 kroner klar.

Manchester City har på nuværende tidspunkt Pablo Zabaleta, Bacary Sagna, Gäel Clichy og Aleksandar Kolarov. De fire spillere er alle over 30 år, så derfor er der brug for yngre forstærkninger.

Læs også: Liverpool-fansene har stemt: Klopp hent denne spiller til Anfield!