Den altid dejligt karismatiske Mario Balotelli er igen at finde på avisernes forsider denne mandag. De sidste sæsoner har angriberen ellers fået mere styr på karrieren, og det har givet ham en plads i truppen på det italienske landshold.

Af Anders Lang Jensen

 

Landsholdspausen er nemlig stadig i gang, men den udskældte angriber nåede blot en enkelt kamp. Dermed skal den tidligere Manchester City-spiller ikke trække i den azurblå trøje lige foreløbig.

Det lykkedes ikke for Mario Balotelli at holde fast i sin landsholdsplads. En skade og dårligt spil mod Polen deles om årsagen.

Den til tider kontroversielle italienske angriber Mario Balotelli har i de seneste år haft svært ved at komme med på det italienske landshold. Det skete dog i sidste uge, hvor Italien mødte Polen.

 

Her endte det ud med, at Balotelli blev hårdt kritiseret for sin indsats. Og den tidligere Juventus-stjerne Zibi Boniek kaldte ham blandt andet for overvægtig, da han mener, at Balotelli er blevet 15 kilo for tung.

Samtidig blev han også beskyldt for at mangle intelligens af den tidligere polske forward.

Balotelli lod sig også udskifte med en skade mod Polen. Og om det er derfor eller grundet indsatsen mod Polen på et mere generelt plan, så er angriberen ude af truppen, der møder Portugal mandag. Det skriver flere italienske medier.

Her ser det ud til, at han bliver sendt på tribunen sammen med Alessio Cragno, Daniele Rugani og Nicolo Zaniolo. Plus de øvrige spillere Cristiano Biraghi, Davide Zappacosta og Lorenzo Pellegrini.