I det netop overståede transfervindue skiftede portugisiske Cristiano Ronaldo fra spanske Real Madrid til italienske Juventus. Den femdobbelte Ballon d’Or-vinder ønskede en ny udfordring, og derfor var flere klubber opmærksomme omkring en eventuel stortransfer.

Af Anders Lang Jensen

ronaldo løn juventus

 

Engelske Manchester United blev på rygtebasis meldt lune på idéen om at genforene verdensstjernen Ronaldo med Old Trafford. Det har med garanti været en stor drøm for mange fans af United at se deres store stjerne, inden han skiftede til Madrid-klubben i 2009.

Men Cristiano Ronaldo endte hos de italienske mestre. Men han kunne muligvis have været at finde i det engelske i stedet. Hvis det altså bare ikke lige var for en vis portugisisk manager hos Manchester United.

Ifølge den engelske avis The Mirror fortalte Manchester Uniteds manager Jose Mourinho til chairman i klubben Ed Woodward, at man ikke skulle smadre lønbudgettet og transferøkonomien for at hente Ronaldo. Manageren ønskede altså ikke at Ronaldo skulle til Old Trafford denne sommer.

 

Prisen for at lande portugisiske Cristiano Ronaldo fra spanske Real Madrid havde ligget på en transfersum på 90 millioner engelske pund. Lig dertil en ugeløn på svimlende 500.000 engelske pund oveni til Cristiano Ronaldo for at trække den røde trøje over hovedet.

Denne økonomi var italienske Juventus fra Torino stik modsat klar til at ofre for at tilknytte Cristiano Ronaldo.

Ronaldo kom altså ikke tilbage til drømmenes teater i Manchester på permanent basis. Dog skal han sammen med Juventus et smut til det engelske i Champions League. Tidligere på ugen var der lodtrækning til gruppespillet. Og her endte Ronaldos Juventus i samme gruppe med netop Manchester United.