Juventus-legenden Pavel Nedved taler lidt om Juventus-chancerne for at fortsætte med at dominere italiensk fodbold. Læs interviewet længere nede i artiklen.

Af Lasse D. Drescher

Juventus-legenden Pavel Nedved udtaler at Napoli ser stærkere ud end Juventus, på nuværende tidspunkt. Juventus og Napoli kæmper om at vinde titlen i den italienske liga. Juventus kommer på en prøve i aften mod Lazio, samtidig med at Napoli skal møde AS Roma.

(Photo: Getty Images)

Pavel Nedved har spillet meget for Juventus, og han har været en af deres største stjerner i historien.  Nedved mener dog at den italienske storklub Juventus, formentlig kan få store problemer i kampen om Serie A-titlen.

Pavel Nedved udtaler følgende til Football-Italia:

“Jeg kan ikke afgøre om Juventus er stærkere eller svagere i denne sæson, det kan kun afgøres hvis de vinder.

Jeg kan virkelig godt lide Juventus, og der er stadig super meget styrke og dybde i angrebet. Selvom vi måske har tabt noget styrke i Leonardo Bonucci, så er defensiven stadig solid, da dem vi har i klubben stadig er solide.

Mange siger at Napoli spiller bedre og flottere fodbold, men det er ikke fordi vi ikke ved hvordan vi skal spille. Napoli ser bare mere spændende ud, men det ser kun sådan ud, fordi de spiller hurtigere og afslutter flere af deres chancer.

Jeg nyder at se Paulo Dybala, Douglas Costa og Federico Bernardeschi spiller sammen. Hvad er så flot fodbold, hvis ikke de tre skaber det. Før eller siden vil nogen vinde titlen, og den dag vil komme. Men jeg håber det bliver om mange år, da springet fra Juventus til de andre italienske hold ikke er så stor som den har været.”

Juventus har domineret Serie A i de seneste mange sæsoner. De har vundet den ene titel efter den anden, og de har været super dominerende. Det eneste sted hvor Juventus ikke har slået igennem og domineret, er i Champions League.

På tre sæsoner har Juventus tabt to finaler, og det er på ingen måde en statistik som fans og tilhængere af Juventus kan lide. Men det er sådan det er, og det kan man ikke bare lige lave om på sådan uden videre.

Læs også: Cristiano Ronaldo er klar i mælet: Hent denne Manchester United-stjerne til klubben