Cristiano Ronaldo har ifølge stort spansk medie krævet, at Real Madrid hentet Manchester United-stjernen David de Gea til den spanske storklub.

Af Lasse D. Drescher

Det spanske medie Don Balon skriver at Real Madrid formentlig vil jagte Manchester United-stjerne endnu engang. Det er nemlig kommet frem at Cristiano Ronaldo, ønsker at Real Madrid sikre sig en helt bestemt Manchester United-stjerne.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Det er den 26-årige spanske målmand David de Gea, som den portugisiske stjerne efter sigende kræver bliver hentet til Real Madrid. Den spanske storklub har i en lang periode forsøgt at hente David de Gea til klubben, dog uden held.

Mediet skriver samtidig at Manchester United forventes at have planer om at forlænge kontrakten, med den spanske velspillende målmand. David de Gea har vundet titlen som den bedste målmand i Premier League, i løbet af de sidste par sæsoner.

Cristiano Ronaldo har ifølge det spanske medie stor interesse, i at få noget mere sikkerhed i buret hos Real Madrid. Det meldes samtidig at der er et andet element, som muligvis kan komme til at spille en rolle.

Kan agenten sørge for handlen falder på plads?

Både Cristiano Ronaldo og David de Gea har Jorge Mendes som deres agent, og det kan ifølge Don Balon formentlig komme til at spille en rolle.

Det har tidligere været forventet at Real Madrid ville finde en erstatning, for den 30-årige målmand Keylor Navas. Dog har Real Madrid-træneren Zinedine Zidane vist tiltro til den erfarne målmand, og det tyder ikke på han vil erstatte Navas foreløbig.

Dog er der stadig mange Real Madrid-fans som ikke mener Keylor Navas er god nok. De utilfredse fans ville formentlig elske at se 26-årige David de Gea spille for den spanske storklub i den fremtiden.

Manchester United målmanden har i syv kampe i Premier League, formået at have seks clean sheets. Det er altså en super solid statistik både for David de Gea, men også for Manchester United-defensiven.

Læs også: Atletico Madrid-stjerne: Griezmann har udnyttet United-rygte