Af Anders Lang Jensen

Til sommer kan dele af Brøndbys suveræne offensiv være væk fra vestegnen. Finske Teemu Pukki har kontraktudløb, og Jan Kliment forventes ikke at for forlænget lejeaftalen. Derfor skal der sikres nyt blod.

Brøndby har allerede sikret sig Sønderjyskes Mikael Uhre fra sommer, men en afrikansk landsholdsangriber er nu at finde i Brøndby. Brøndby har nemlig Anthony Okpotu med i dagens reserveholdskamp mod FC København.

Gigantklub henter Eriksen: Tottenham har allerede fundet afløser

Anthony Okpotu har i år debuteret for det nigerianske landshold, og nu får angriberen også mulighed for at vise sig frem i udlandet. Den 24-årige angriber er nemlig med i Brøndbys reserveholdstrup til kampen mod FC København, der spilles denne tirsdag.

Okpotu skal også træne med de kommende dage i Brøndby. Den unge angriber måler 187 centimeter og har allerede lavet to landskampsmål for hjemlandet. I sidste sæson blev han topscorer i Nigerias bedste række med 19 mål.

Tidligere har spillerens agent sagt til Tipsbladet.dk, at han har tilbudt sin klient til en række danske klubber.

Anfield-chok: Liverpool-stjerne ude resten af sæsonen

”Jeg har tilbudt Anthony til Brøndby, FC Midtjylland og FC Nordsjælland, men jeg har ikke hørt fra de to sidstnævnte. Jeg har snakket med Mads Jørgensen og John Møller, der er scouts for Brøndby IF, og vi havde en fin dialog i januars transfervindue.”

”Jeg har ikke snakket med Brøndby siden, men jeg vil da helt sikkert tage kontakt igen for at se, hvordan de forholder sig i forhold til Anthony”, lød det fra angriberens agent, Marko Mihaljevic, tilbage i marts.

Spørgsmålet er om Anthony Okpotu kan følge med på Danmarks højeste niveau. Kan han det, lyder angriberen som et utroligt spændende navn med en ung alder og allerede flere landskampe på CV´et.

Efter træningerne og kampen skal Brøndby tage stilling til om man skal ende ud i en permanent kontrakt om offensivstjernen.

Massiv byttehandel: Neymar til Old Trafford for to United-stjerner