Watford-spilleren, Richarlison, snakker allerede om et skifte til Borussia Dortmund.

DORTMUND, GERMANY – AUGUST 26: Team of Dortmund celebrates after the Bundesliga match between Borussia Dortmund and Hertha BSC at Signal Iduna Park on August 26, 2017 in Dortmund, Germany. (Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images)

Premier League-klubben Watford hentede i sommerens transfervindue den 20-årige brasilianske angriber Richarlison i brasilianske Fluminense.

ANDRE LÆSER OGSÅ: Medie: Denne klub henter Iniesta – GRATIS!

Med et mål i sin debut fik han med det samme en plads i hjerterne hos fansene af The Hornets, men nu kan der dog komme lidt knas i det forhold.

Richarlison har nemlig allerede ytret sit ønske om at skifte væk, og hans næste skifte må meget gerne gå til den tyske Bundesliga.

-Først vil jeg skrive historie her i Watford. Hvem ved, så tage til Borussia Dortmund. Jeg har altid talt om det i interviews, og det er en drøm for mig, som jeg vil gøre alt for at opfylde, siger han ifølge mediet Esporte Interativo.

Såfremt Richarlison gør alvor af sin snak, så bliver han ikke den første brasilianer, der trækker i en Dortmund-trøje.

Både Marcio Amoroso og Ewerthon har nemlig repræsenteret den tyske Bundesliga-klub, og derfor har klubben også en stor fanbase i Brasilien.

ANDRE LÆSER OGSÅ: Armensk spiller i verdensklasse – sådan vil landsholdet stoppe ham