En af de velkendte Neville-brødre udtaler, at Cesc Fabregas har påtaget sig ansvaret, for sin egen fremtid. Cesc har kæmpe for at komme på banen, og nu tyder det på at han er blevet førstevalg.

Af Lasse D. Drescher

Den tidligere fodboldspiller Phil Neville, udtaler at der er en Chelsea-spiller som har overrasket, ekstra meget. Det er den spanske midtbanespiller, Cesc Fabregas. Fabregas har været ude i kulden hos Chelsea, men nu er han tilbage på holdet, tyder det på.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

Phil Neville mener at Cesc Fabregas har håndteret situationen helt korrekt. Neville mener at Fabregas har bevist, at Conte skal have ham på den centrale midtbane, og ikke på sidelinjen.

Phil Neville udtaler følgende:

“I de tre kampe jeg har set Fabregas, har han sat Diego Costa helt perfekt op. Det skete mod Manchester City, West Bromwich og nu i dag scorede Fabregas sejrsmålet, mod Sunderland. Det er fantastisk at se Fabregas udvikle sig sådan, og han viser at han vil være med på førsteholdet.

Cesc Fabregas har været ude i kulden, hos Antonio Conte. Nu har han formentlig vist hvor god han er til træning, og så viser han det samtidig når det er han bliver udtaget. Jeg tror at Fabregas forbliver fast spiller hos Chelsea, resten af sæsonen.”

Læs også: Mourinho advarede Ibrahimovic om Manchester United-skifte