Den 22-årige serbiske angriber Aleksandar Mitrović rygtes væk fra Premier League-klubben Newcastle. Der er ifølge engelsk medie interesse i serberen, fra den græske klub Olympiakos. 

Af Lasse D. Drescher

Den serbiske angriber Aleksandar Mitrović som til dagligt optræder for Newcastle, rygtes ifølge Daily Mirror væk fra Premier League-klubben. Den 22-årige angriber har ikke haft det fantastiske skifte til Newcastle, som han formentlig håbede på.

(Photo: Getty Images)

 

Aleksandar Mitrović forlod tilbage i 2015 den belgiske klub Anderlecht, for at skifte til Newcastle. Den serbiske angriber er primært blevet bemærket hos Newcastle, grundet hans temperament som han til tider ikke har kontrol over.

Newcastle-angriberen har siden 2015 påtaget sig nogle dumme udvisninger, og det er bestemt ikke noget som har gjort ham populær hos Newcastle-fansene. Daily Mirror skriver samtidig at Rafael Benitez har gjort det klart, at der kun er en spiller som formentlig forlader Newcastle.

Den spiller som Newcastle-træneren taler om, er netop den 22-årige serbiske angriber Aleksandar Mitrović. Der er dog interesse i Mitrović fra en klub, som skulle stå klar til at betale de penge Newcastle kræver.

Bliver Newcastle-angriberen solgt denne sommer?

Det er den græske klub Olympiakos, som ifølge mediet står klar med omkring 160.000.000 kroner. Det er meget tæt på det beløb som Newcastle kræver, for den serbiske angriber ifølge Daily Mirror.

Læs også: AS Roma vil hente ung angriber hos Serie A-konkurrent