Newcastle-spiller er eftertragtet af fire spanske La Liga-klubber.

Af Lasse D. Drescher

Den 22-årige Newcastle-spiller Mikel Merino rygtes nu væk fra den engelske klub, da der er stor interesse i spanieren. Den unge midtbanespiller er en eftertragtet herre, hos de spanske klubber.

(Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

Meldingen lyder i øjeblikket på, at der er fire spanske klubber som har interesse i Mikel Merino. Klubberne er Sevilla, Athletic Bilbao, Real Betis og Real Sociedad. Real Sociedad er samtidig den eneste klub, som allerede har givet et bud fra sig.

Buddet lyder på omkring 85.000.000 kroner, det meldes dog at Newcastle har planer om at kræve meget mere. Både fordi de formentlig mener at Mikel Merino er mere værd, men også når interessen i Merino, er så stor som den er.

Rafael Benitez har ifølge et engelsk medie også været ude og fortælle, at  han håber på at kunne beholde og have Mikel Merino i klubben, i den kommende sæson. Dog forlyder det sig, at Newcastle har lidt problemer økonomisk, og derfor skal ud og se om de kan sælge ud.

Benitez fastslår samtidig, at et salg af Merino selvfølgelig kunne give gode penge i kassen, hos Newcastle. Men samtidig så er Merino en spiller som de formentlig godt kan bruge, i den kommende sæson i Premier League.

Bør Newcastle sælge ud, eller beholde?

Det er derfor helt tydeligt at der er flere ting, som de skal overveje hos Newcastle. De skal overveje vigtigheden af 22-årige Merino, og sætte det op mod de penge de kunne tjene, på et salg.

Prisen forventes også at kunne stige en del, da det jo tyder på der er kæmpe interesse i Merino. Derfor vil prisen stige, eftersom at klubberne skal op og kæmpe, om at sikre sig den 22-åriges underskrift.

Læs også: Vildt: Real Madrid vil snuppe to stjerne, for næsen af Liverpool