Brasilianske Neymar spiller lige nu i den catalanske storklub FC Barcelona, som er en af mesterskabsfavoritterne til den spanske La Liga. Udover at være en af bærende kræfter på Barcelonas hold og være en del af den berygtede trio, MSN, som består af angriberne Messi, Suarez og Neymar selv, spiller han også for det brasilianske landshold. Som de fleste nok ved, lærer man andre fra samme land at kende, når landsholdet samles og her kan der så opstå venskaber. Et af dem, er mellem Neymar og Liverpool-spilleren, Philippe Coutinho, som de seneste år er blevet en fast bestanddel af holdet fra Sydamerika.

Læs også: Maximilian Meyer, en Messi i støbeskeen?

Sagt til et pressemøde

Selvom Neymar har betydelig flere landskampe, 67, end Coutinho, 12, betyder det ikke at deres venskab er nyt eller mindre godt. Brasilianerene er set hænge meget ud sammen uden for banen og har desuden også spillet på de samme ungdomslandshold i teenageårene. Nu mener Neymar, at Coutinho ville være nyttig for en klub som Barcelona. Han sagde helt nøjagtigt følgende på et pressemøde for ikke så længe siden:

Jeg tror, at der er rigtig mange gode spillere, der ville kunne spille for Barcelona. En af dem er Coutinho, han er en fremragende spiller og hans stil passer os (Barcelona, red.) godt.”

Derudover fortæller den 23-årige Neymar, at han håber at klubben allerede vil gå efter Coutinho til januartransfermarkedet.

Mourinho færdig i Chelsea – Fransk storklub kalder

Barcelonas to nye spillere må ikke spille

Barcelona købte to nye spillere i sommers, Alex Vidal fra Juventus og Arda Turan fra Atletico Madrid. Problemet af bare, at ingen af dem må spille på banen før januar, på grund af transferkarantænen.

På trods af dette ligger klubben på førstepladsen i La Liga, mens Liverpool kæmper for at hænge med i toppen af Premier League med Coutinho på skadeslisten.