Neymar er lige nu verdens dyreste fodboldspiller. Han spiller for den franske hovedstadsklub PSG og er blandt de bedste spillere i verden. Han blive ofte sammenlignet med Ronaldo og  Messi, men det billede har ændret sig for Joey Barton. Han mener nemlig at Neymar er fodboldverdenens svar på Kim Kardashian.

Den brasilianske landsholdsspiller byttede i fjor Barcelona og holdkammeraten Lionel Messi ud med Ligue 1 og Paris. Sidste sæson var god med et fransk mesterskab, men i starten af denne sæson har han været helt ved siden af. Midtugens kamp mellem PSG og Liverpool eksemplificerer perfekt den påstand.

Barton med kontroversiel udtalelse: Denne spiller kan vinde folks hjerter ved VM!

Fløjspilleren deltog ikke i presset for PSG, der på et tidspunkt var nede 2-0. Han arbejdede ikke offensivt og så meget uoplagt ud – gennem hele kampen. Og det har Joey Barton lagt mærke til.

Endnu en sjov bemærkning fra Barton

Barton, der tidligere har spillet for det engelske landshold og Marsielle 05, mener faktisk at Neymar minder ham om en helt bestemt tv-personlighed. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Barton siger: “Jeg synes, at han er fodboldverdenens svar på Kim Kardashian. Han er ikke den bedste spiller i verden. Det viste han under sommerens slutrunde i Rusland. Han har ikke samme niveau som Ronaldo og Messi. Der er flere, der er foran Neymar.”

“Neymar er ikke en fodboldpersonlighed, men mere et reklameobjekt. Hvis det giver mening. Det er lidt på samme måde med Kim Kardashian. Når hun tager noget bestemt tøj på. Eller bruger et bestemt mærke make-up, så gør noget af befolkningen det også. Det er sådan med Neymar. Det hører ikke hjemme i fodbolden. “