FC Barcelona spillede i lørdags Copa del Rey finale mod Athletic Bilbao. Det var en kamp, hvor Barcelona var kæmpe favoritter og den titel levede de op til. Det var en kamp, hvor Barcelona var i kontrol igennem alle 90 minutter og det resulterede i en sikker 3-1 sejr.

Lionel Messi scorede et fantastisk mål i kampen, men det var dog hverken det eller resultatet, der trak de fleste overskrifter efter kampen. Det blev i stedet en af kampens sidste situationer, hvor Neymar forsøgte sig med en fantastisk detalje. Det var bestemt ikke noget Bilbao spillerne syntes om, da de mente at det blot var for at ydmyge dem.

Særligt Bilbao er nok ikke et hold, der tager specielt godt imod sådanne detaljer og forsøg på finurligheder. Baskerne har en meget stor stolthed, som de ikke går på kompromis med. Der er ikke en eller anden brasilianer, som skal gå ustraffet fra et forsøg på at “ydmyge” dem i en finale.

Neymar fortryder ikke det han gjorde

“Sådan er fodbold. Man må godt blive vred på mig, men sådan har jeg spillet i mange år. Jeg ændrer ikke spillestil, fordi nogle bliver sure” kom det klart fra Neymar efter kampen.

”Jeg er meget glad for vores indsats og jeg vil ønske hele holdet tillykke. Vi var hele tiden i kontrol og det skal vi holde fast i til det sidste” fortsatte han.

Neymar fortryder altså ikke, at han gjorde som han gjorde. Han mener, at det er en del af hans brasilianske spillestil og han vil altid forsøge på sådanne ting. Neymar er en særdeles farverig spiller, som altid forsøger sig med nogle vilde detaljer. Det er lige netop disse detaljer, som også gør fodbolden til noget fantastisk. Kampen var afgjort og Neymar mente blot, at finalen godt lige kunne afsluttes med en lækker detalje.

[poll id=”3”]

Kilde: http://www.fcbarcelona.dk/