Neymar udtaler sig til Ligue 1’s officielle hjemmeside. Den brasilianske stjerne fortæller at han vil skrive historie med den franske storklub, samtidig med at han fastslår hvor stærk PSG’s offensiv er i denne sæson.

Af Lasse D. Drescher

PSG-stjernen Neymar er for nylig fyldt 26 år, og han har siden skiftet til PSG været helt forrygende at følge. Neymar har i 17 Ligue 1-kampe for PSG, formået at lave 18 scoringer og 11 assist, som viser at Neymar er verdensklasse.

(Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

Neymar har efter skiftet til PSG vist fantastisk målnæse, sammen med hans angrebs-kollegaer. Neymar, Cavani og Mbappé står samlet noteret for 48 mål i denne sæson, hvilket er helt suverænt.

Neymar udtaler følgende til Ligue 1’s officielle hjemmeside:

“Jeg havde ikke forventet at det ville gå så godt. Jeg har spillet helt fantastisk, men jeg er her for at hjælpe klubben og holdet. Jeg forsøger at gøre mit bedste hver dag og hver kamp, men jeg håber da på jeg kan holde fast i de mange scoringer og assist.

Det her er bare begyndelsen, jeg prøver bare at spille på min egen måde. Jeg skaber mange chancer, laver mål og levere assist til mine holdkammerater. Jeg er blevet en del af et fantastisk angreb, og vi kæmper så hårdt for hele tiden at blive bedre.”

Neymar afslutter med følgende udtalelse:

“Alle ved at Paris Saint-Germain har et stort potentiale. Alle spillere i truppen er af høj klasse, og vores trup er meget stærk hvilket også er vigtigt. Vi ved hvad vi kan, og vi vil vise det hele i Champions League denne sæson.

En spiller vil altid skabe historie i sin klub, og det er derfor jeg er kommet til Paris Saint-Germain. Jeg vil skrive historie med klubben.”

Læs også: Glem alt om Pogba: Denne spiller bør være Manchester Uniteds fremtidige kaptajn