Barcelona kæmpede igår om de eftertragtede sidste 4 pladser i Champions League. De spillede returopgør mod Paris Saint-Germain på hjemmebane i går aftes og vandt 2-0. Onsdag i sidste uge spillede de i Paris og her vandt Barcelona også en sikker sejr på 3-1. Dermed sendte Barcelona sig selv videre i Champions League semifinalerne med en samlet sejr på 5-1.
Det er dermed trejde sæson i træk at Paris Saint-Germain ryger ud i kvartfinalerne.

Neymar var aftens helt store afslutter

Neymar da Silva Santos var intet mindre end flyvende i gårsdagens kvartfinale. Han scorede første gang efter blot et kvarter spillet med et flot forarbejde og oplæg af Andres Iniesta.
Daniel Alves hjalp Neymar på vej i anden omgang, da han fra højrekanten slog et perfekt indlæg til Neymar, som uden problemer kunne heade bolden ind i mål til 2-0. Men den brasilianske landsholdsspiller mener dog, at det ikke kun er ham, der på nuværende tidspunkt er skarpere end de andre.

FC Barcelona v Paris Saint-Germain - UEFA Champions League Quarter Final: Second Leg

“Vi er i sæsonens bedste form”

Neymar tror på hans hold som aldrig før i denne sæson:
“Jeg tror dette er Barca’s bedste form i denne sæson” Fortæller han til rapporterne, og forsætter:
Hvad der skete mod Sevilla (uagjort 2-2) er i fortid. Jeg er meget glad for den sæson vi har og vi må forsætte sådan her for at nå vores mål, forblive progressiv helt til slut.

Neymar er ikke tvivl om, hvad der var afgørende for Barcelonas sejr i gårdsagens kvartfinale mod Paris Saint-Germain:
Vi gjorde det samme i Paris, vi spillede og scorede. Vi er i god form i Champions League, Ligaen, alle steder. Vi må forsætte sådan.
Neymar kommentar på hans scoringer og holdets præstation:
Mit først mål? Andres Iniesta gjorde det hele. Jeg skulle bare dribble forbi målmanden og score.  Jeg vil gerne hjælpe mine holdkammerater og holdet. Jeg er meget glad for at score 2 mål i dag.
I aftens Champions League Kvartfinaler mødes Monaco og Juventus i Monaca. Derudover mødes rivalerne Real Madrid og Atletico Madrid på Santiago Bernabéu.