Af Anders Lang Jensen

Brasilianske Neymar rygtes stadig heftigt væk fra Camp Nou, og efter et sammenstød med holdkammeraten Nelson Semedo til træning sætter det blot endnu mere benzin til bålet i rygterne omkring et skifte til franske PSG.

Photo by Getty Images

Og ledelsen i FC Barcelona er derfor klar til at hente afløsere ind den anden vej, hvis Neymar i sidste ende skulle beslutte sig at forlade den spanske gigant til fordel for Paris Saint-Germain, der efter sigende er klar til at betale den brasilianske superstjernes frikøbsklausul.

For ifølge engelske Mirror har de transfer-ansvarlige i den spanske storklub 3 store stjerner i den engelske Premier League højt på ønskelisten denne sommer. Som det har været rygtet meget de seneste dage, er Philippe Coutinho i Liverpool én af disse.

Photo by Getty Images

Og ifølge avisen er det også ham, der er topprioriteten hos ledelsen i Barcelona. Man ser den offensive Liverpool-stjerne som et perfekt valg til de offensive positioner på Camp Nou. Men også hos Chelsea og Tottenham kan måske frygte, at deres stjerner kan forlade deres klub.

For belgiske Eden Hazard i Chelsea og engelske Dele Alli i Tottenham er de to øvrige navne på ønskelisten, Barcelona holder skarpt øje med. Hvis Neymar forlader Camp Nou, skal arvtageren altså muligvis findes blandt disse. I det spanske ser man de to sidstnævnte som gode alternativer til Neymar.

Photo by Getty Images

Faktisk kan der hentes to af disse tre navne til Barcelona, da man ser Coutinho som en oplagt afløser til legenden Andres Iniesta, og derfor skal bruge en offensivspiller til den venstre angrebsside, som Neymar ellers solidt sidder på hos Barcelonaholdet. Her er særligt belgiske Hazard et oplagt valg.