N’Golo siger, at han ingen planer har om at forlade Chelsea inden for den nærmeste fremtid, så er der alligevel spekulationer og usikkerhed i pressen, der rygter franskmanden til den franske hovedstadsklub PSG. De skulle eftersigende have meldt deres interesse i den tidligere Leciester City-spiller forud for N’Golo Kantes kontraktforhandlinger med Chelsea i den kommende tid. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Kante,  der vandt VM med det franske landshold i sommer og Premier League med Chelsea i 2017. Og sæsonen inden med Leicester City, betragtes i skrivende stund som en af de bedste defensive midtbanespillere i verden. Han er eminent til at beskytte sit forsvar og han har mange bolderobringer og tacklinger på trods af sin spinkle statur.

London-klubben Chelsea med træner Maurizio Sarri har tilbudt N’Golo Kante en femårig kontrakt på Stamford Bridge, men med interesse fra de franske Ligue 1-mestrer, kan det blive en svær beslutning for Kante at træffe.

Kante har været VMs bedste…

Hovedpersonen selv udtaler sig

Kante har imidlertid selv udtalt sig om sin fremtid. Og han indrømmer, at PSG eller Paris Saint-Germaint har tilbudt ham at komme til hovedstaden. Ikke desto mindre er det ikke en valgmulighed for ham. Han siger følgende om sin fremtid:

“Jeg har ingen planer om at skifte klub forløbelig. PSG har meldt sig på bordet og det kunne være en mulighed. Men lige nu er mine planer  ikke at skifte. Der er ingen andre klubber end de to. Men efter jeg fik snakket med Chelsea, så var der ingen tvivl. Jeg føler mig godt tilpas i klubben. Og den er i udvikling. Det er den eneste logiske beslutning for mig.”

Såfremt N’Golo Kante ville bytte Premier League ud med Ligue, så ville han komme til et PSG-mandskab, der allerede i forvejen råder over stjerner som Neymar. Og Kylian Mbappe.