Den 26-årige Jean Michaël Seri spiller til dagligt for Nice. Nu rygtes den velspillende Nice-midtbanespiller mod Premier League-storklubberne Tottenham, Everton og Arsenal.

Af Lasse D. Drescher

Den 26-årige Nice-profil Jean Michaël Seri er tidligere blevet rygtet væk fra den franske klub. Der er stor interesse i Seri fra flere Premier League-klubber. Der er på nuværende tidspunkt tale om Tottenham, Arsenal og Everton ifølge The Guardian.

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

Dog melder The Guardian at Arsenal er favoritter, til at snuppe den velspillende Nice-midtbanespiller, på nuværende tidspunkt. Frikøbsklausulen på Jean seri er på omkring 300.000.000 ifølge The Guardian.

Det forventes dog at prisen vil stige til mere end de 300.000.000 kroner. Eftersom at der er flere klubber som viser interesse. Derfor vil der formentlig komme en kamp om den velspillende Nice-profil.

Er Nice-spilleren bedre end konkurrenterne fra Premier League?

Squawka har sat Jean Michaël Seris stats op mod nogle af de velspillende spillere hos Arsenal og Tottenham. Seri ligger bedre rangeret hvis man tager fokus på taklinger, clearinger og bolderobringer.

Læs også: Et liv sideløbende med fodboldkarrieren