Den 26-årige franske midtbanespiller Jean Serri rygtes fortsat væk fra den franske klub. Nu meldes det at Serri foretrækker at spille sæsonen færdig hos Nice, før han ønsker at forlade klubben.

Af Lasse D. Drescher

Den franske midtbanespiller Jean Serri, spiller til dagligt for den franske klub Nice. Den 26-årige franskmand var i sommerens transfervindue rygtet mod den spanske storklub FC Barcelona og Premier League-storklubben Arsenal.

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

Den velspillende franske midtbanespiller formåede i sidste sæson at lave syv mål og ni assist, i løbet af sæsonen. Den franske midtbanespiller har også udtalt sig til det franske medie Le Figaro.

Til mediet udtaler den 26-årige midtbanespiller at han er skuffet over, at skiftet til den spanske gigant FC Barcelona ikke blev til noget. Det er ifølge det franske medie tydeligt, at Jean Serri foretrækker et skifte til Barcelona frem for skiftet til Arsenal.

Franskmanden ønsker at slutte sæsonen af hos Nice

Den franske midtbanespiller slutter lige interviewet af med at sige, at han ikke vil tænke mere på transferrygter. Den franske midtbanespiller fortæller samtidig at han derfor har valgt, at spille sæsonen ud hos den franske klub.

Læs også: Sikker dansk sejr over Ungarn: Hattrick af Troelsgaard