Der var ikke meget tørvejr i Gyôr denne tirsdag aften. Henrik Liniger og Anela Muminovic, der var kampens kommentatorer, havde dog håbet på en varm og solrig sensommerdag i Ungarn, men sådan blev det ikke, og banen blev hurtig pjaskvåd og tung.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Det skulle dog ikke ændre noget for Danmark, der regelmæssigt var foran 2-1 ved pausen. Efter godt og vel en halv times spil omsatte Nadia Nadim stensikkert et straffespark til mål. 1-0 til det danske kvindelandshold, der dermed havde fået en god start på kampen om kvalifikation til Verdensmesterskaberne i 2019.

Ungarns Zsanett Jakabfi lavede dog om på dette, da hun fik æren af at sparke ungarernes straffespark, som blev tildelt blot 13 minutter efter, Danmark havde fået kampens første af slagsen.

SE OGSÅ: United-fans anklages for racisme: Lukakus kønsdel er større end…

Sanne Troelsgaard ville dog ikke have, at Ungarn fik uafgjort med til pause. Derfor kanonerede hun bolden i mål et godt stykke udefra, og en chanceløs Barbara Biro i målet kunne blot se til, at bolden gik i mål.

Danskerne kunne gå til pause med en føring på 2-1, men det var bestemt ikke, fordi alle chancer var blevet udnyttet og maksimeret. Snarere tværtimod. Man havde ligesom i vente, at danskerne ville score flere mål denne aften, og at Ungarns kvinder var heldige med at komme ind i opgøret igen.

Men ingen havde da troet, at de danske kvinder ville levere en sådan magtdemonstration i anden halvleg.

Regnen tog ved, og det samme gjorde de danske kvinder. Ungarerne fik i den grad ørerne i maskinen i anden halvleg.

SE OGSÅ: Optakt: Ledøje-Smørum – Brøndby IF

Ti minutter efter anden halvlegs start sendte Pernille Haarder sig selv på måltavlen til stillingen 3-1.

Efter 67 minutters spil sendte Sanne Troelsgaard sig for anden gang i dag sig selv på måltavlen, og så var ydmygelsen total på stadionet i Györ.

Syv minutter efter var selvsamme Sanne Troelsgaard atter på tavlen, da hun scorede hattrick. En røvfuld var nu reel, og ungarerne kæmpede nu for at beholde den sidste smule ære.

Men det lykkedes ikke. Indskiftede Nicoline Sørensen ville også være med, da hun to minutter før tid lukkede og slukkede kampen til stillingen 6-1.

I gruppens anden kamp tirsdag aften sikrede Sverige sig en stabil sejr over gruppens svageste hold, Kroatien.

SE OGSÅ: Optakt: Skive IK – F.C. København