Skive IK er 1. divisionens bundprop og de skal forsøge om de kan pokal-overraske mod de forsvarende mestre fra F.C. København.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

 

Kampfakta:

Kampstart: Onsdag klokken 18.15
Spillested: Spar Nord Arena (Skive Stadion)
På TV: TV3+
Hashtag: #sikfck #dbupokalen

Skive IK og F.C. København mødes i tredje runde af DBU Pokalen. Det sker på Spar Nord Arena (Skive Stadion) onsdag aften.

Indbyrdes har de to klubber kun mødt hinanden en enkelt gang før. Det skete også i pokalen, tilbage i 2004, og kampen blev også spillet i Skive. F.C. København kunne se sig selv gå derfra med en sejr på 2-0.

Skive er ikke ligefrem et hold, der sprudler af selvtillid, hvilket man kan se, hvis man kigger på tabellen i 1. division. Fire point er det blevet til i ni kampe. Der er ikke kommet nogen sejr på bordet endnu, selvom der nok burde have været det. For holdet smed nemlig en 3-0 føring mod Vendsyssel FF for nyligt i en kamp, som endte 3-3.

SE OGSÅ: Tyve på spil i Fremad Amager: Dét har indbrudstyvene stjålet

Den helt store profil hos hjemmeholdet er Thomas Dalgaard, der har flere ophold i udlandet stående på cv’et.

Gæsterne fra F.C. København kommer til kampen med masser af selvtillid, senest efter 4-0 sejren ude mod FC Helsingør.

En del unge og reservespillere vil nok få chancen i onsdagens kamp på grund af et tæt kampprogram.

F.C. København skal nemlig spille fire kampe henover de næste 12 dage, så det er vigtigt at spare på kræfterne hos de største profiler.

Selvom det bliver et reservespækket københavnerhold, der rejser mod det nord/midtjyske, så er de stadig store favoritter til opgøret.

Skive derimod stilles der ikke de store forventninger til, og det er måske lige netop på sådan en præmis, at en eventuel overraskelse kan indtræffe, idet de vil komme til at spille mere frit.

Vi tror på en gentagelse af resultatet for 13 år siden. 2-0 til F.C. København.

SE OGSÅ: Messis rating: Sådan har han udviklet sig i FIFA