26-årige Jean Seri rygtes igen væk fra Ligue 1, og der er interesse fra Premier League. Ifølge en fodboldekspert, er der specielt stor interesse fra Manchester City, Manchester United og Arsenal.

Af Lasse D. Drescher

Eksperten fra ESPN Alejandro Moreno, har skrevet en artikel som forbinder Ligue 1-midtbanespiller til Manchester United. José Mourinho og Manchester United har nemlig tidligere vist interesse, i den Ligue 1-midtbanespiller som der er tale om.

(Photo by Matteo Ciambelli/NurPhoto via Getty Images)

Det er Nice-profilen Jean Seri, som har været velspillende for den franske klub, i en længere tid. Jean Seri har tidligere været rygtet mod europæiske storklubber, grundet den solide form som han har vist hos Nice.

26-årige Jean Seri har i denne Ligue 1-sæson spillet 23 kampe, for den franske klub. Seri har lavet et mål og fire assist, i de kampe, hvilket er solidt for en spiller som primært fokuserer på at forsvare.

Der er flere medier som tidligere har skrevet om at det forventes, at Jean Seri forlader Nice til sommer. Det er ikke kun Premier League-storklubben Manchester United som viser interesse, men også konkurrenterne Arsenal og Manchester City.

Jean Seri forventes at koste nogle millioner, eftersom at han har været velspillende for Nice i en længere periode. Den 26-årige Jean Seri kan dog godt komme til at koste en del, hvis at de tre Premier League-storklubber alle er klar til at kæmpe om den velspillende midtbanespiller.

Er han fremtidens mand for Manchester United?

Specielt eksperten Alejandro moreno mener at Jean Seri, ville være perfekt for Manchester United. Den engelske storklub har brug for at få etableret en stærk midtbane, og der kan Jean Seri spille en stor rolle.

Michael Carrick har i en årrække været solid for Manchester United, men efter denne sæson stiller englænderen støvlerne på hylden. Derfor får Manchester United også brug for at gå ud, og finde sig en forstærkning til midtbanen, nu hvor Michael Carrick stopper.

Læs også: Tør du klikke? ‘Tøffe’ giver dig svaret på, hvem der vinder Superligaen i år