Af Anders Lang Jensen

Leicesters store stjerne Jamie Vardy er en loyal mand overfor hans elskede Leicester City. Sidste sommer afviste han angiveligt et skifte til Arsenal, og endte med at fortsætte hos the foxes.

Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images

Nu er det endnu engang interesse for den lynhurtige engelske landsholdsspiller denne gang dog ikke fra en Premier League-konkurrent. Spanske Atletico Madrid øjner ifølge engelske Daily Star den målfarlige englænder til deres angreb frem mod næste sæson.

De to klubber krydsede klinger i Champions Leagues kvartfinaler, og her så Atletico-bossen Diego Simeone, noget han kunne lide. Ifølge avisen er den argentinske manager meget imponeret over Vardy og hans præstationer mod den spanske storklub. Så meget at et skifte er i søgelyset.

Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Den 30-årige Vardy har trods sin alder stadig en voldsom fart. Den fart ville Arsenal som skrevet have fingrene i, da de i sommers sendte et £20m-bud af sted til Leicester. Men Vardy afviste dengang London-klubben.

Han underskrev i stedet en ny kontrakt med de engelske mestrer på 4 år og en ny ugeløn på svimlende £100.000. (880.000 danske kroner)

Jamie Vardy og hans agent kender ifølge avisen til Atleticos interesse, men der har ikke været kontakt endnu de to parter imellem om et eventuelt skifte til Vicente Calderon.