Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

FC Nordsjælland hentede for cirka et år siden Gudmundur Thorarinsson til klubben. Nu virker det tilsyneladende til, at det kan blive til et kort visit i Farum-klubben.

Af Emil Plovgaard

Flere norske medier melder i dag om, at Rosenborg efter sigende skulle være meget interesseret i at tilknytte FC Nordsjællands islandske midtbanespiller.

Det er Adresseavisen, der har bragt historien om, at den norske storklub har fulgt islændingen tæt gennem den seneste tid. Der skulle angiveligt have været flere dialoger blandt de to klubber, og dermed kan Gudmundur Thorarinsson måske allerede være fortid i dansk fodbold efter blot et år i Superligaen.

Læs også: Officielt: West Ham henter lejesvend permanent

Den 23-årige midtbanespiller har førhen optrådt i netop Norge for klubben Sarpsborg 08, hvor han spille 59 kampe, og det er derfor ikke usandsynligt, at han vender tilbage til norsk fodbold.

Thorarinsson har siden sin ankomst til FC Nordsjælland spillet 29 kampe og scoret et enkelt mål. Han gør sig bedst på den centrale midtbane, som han blandt andet udgør sammen med Martin Vingaard og Lasse Petry.

Thorarinsson er en del af det islandske hold, som til sommer – gennem solide præstationer i gruppespillet med blandt andet sejre mod Holland – skal spille EM i Frankrig.

Læs også: Avis: Lazio-stjerne skal erstatte Cuadrado i Juventus