Martin Ødegaard er formentlig en af de mest omtalte fodboldspiller i Norge, ikke blot idag, men gennem det seneste års tid. På trods af den unge drengs kort levetid har han formået at gøre sig bemærket på ikke kun national plan men også internationalt. I Norge kaldes han det største fodboldtalent nogensinde. Presset hjemmefra har været stort siden han, for ca. 3 måneder siden (21 januar 2015) offentlig skiftede fra sin ungdomsklub Strømsgodset til en spansk klub med et lidt andet niveau, nemlig Real Madrid. Det er ikke kun kompetencenivauet, der er en smule anderleds, lønnen har nemlig også ændret sig en smule. Den unge norske fodboldspiller har en formodet årsløn på hele 20 millioner danske kroner!

464039264

Ødegaard er med fra start mod Almeria! 

Imorgen, onsdag aften, spiller Real Madrid La liga opgør mod Almeria på Santiago Bernabeu. Hele formiddagen idag har rygterne summet om, kampen muligvis kunne byde på en debut for det norske stortalent Martin Ødegaard! Efter middag bekræftede træner, Carlo Ancelotti rygternes sandhed og meddelte, at Ødegaard for første gang er udtaget til førsteholdets kamptrup.

Tiltrængt Chance for den uge Landholdsspiller!

Denne udtagelse er tiltrængt for den norske spiller der efter en lang periode, som har stået på træning med første holdet og kampe for Castilla-holdet (B-holdet). Dette har specielt de spanske aviser kritiseret hårdt og mener, at dette udtrætter den unge offensive midtbane. Andetholdet i den spanske klub træner af ingen mindre end Zinedine Zidan og skal deres kampe analysere, må man desværre sige, at resultaterne er bedre med Ødegaard på bænken. Derfor er hele klubskiftet blev omtalt som en fejl i Spanien. Dette gør kun udtagelsen langt mere afgørende for den hårdt kritiseret ungdomsstjerne. Muligheder er da også gode for at vise sit værd, da Real Madrids modstander er et bundhold, som klubben stort set altid vinder over.