West Ham  har nu gjort det uundgåelige officielt. De har nu endelig skrevet under med dette unge Toulouse-talent. 

For bare nogle timer siden kunne vi bringe nyheden om, at West Ham var milimeter fra at hente en spiller fra den franske klub Toulouse. Nu er det så endelig blevet offentliggjort, at Premier League giganterne har skrevet under med det franske talent Issa Dioop.

Den 21-årige forsvarsspiller skriver under på en femårig kontrakt med London klubben.
Men faktisk var det ikke en helt let kamp for West Ham.

Tidligere på ugen blevet Diop nemlig rygtet sammen med konkurrenterne fra Everton. The Hammers vandt dog jagten Pellegrini og co.  har nu hentet endnu en spiller.

Læs historien her: https://fodboldspilleren.dk/west-ham-er-millimeter-fra-toulouse-talent/

Klubben skriver på deres officielle website følgende:

” Det er tegn på meget stor modenhed og ansvarsfuldthed, at han er blevet udnævnt til anfører for Toulouse som bare 20-årig. Han blev fast mand på holdet allerede som teenager.

Han har spillet for Frankrig på alle ungdomsholdene helt op til U21. Nu forventes det, at han tager det sidste skridt op A-landsholdet ved at tage skiftet til Premier League og West Ham.”

(Photo by Pascal Rondeau/Getty Images)

Kæmpe stjerne i Toulouse som bare 20-årig

” Der er mange andre klubber, der også har været interesseret i Issa, men vi er meget glade for at kunne sige, at han har valgt os. Vi glæder os til at se ham spille en stor rolle i næste sæson. ”

Diop har været kaptajn for Toulouse på det seneste. Alt i alt har han dog spillet hele 95 kampe for Ligue 1 klubben.

“Jeg er meget glad for at komme til en så stor og historisk klub som West Ham. Jeg håber, at jeg kan gøre mit bedste her. ” slog den næsten to meter høje franskmand fast i interviewet.

“Jeg er meget ambitiøs og West Ham er en ambitiøs klub. De har lige hentet en ny manager og jeg ser frem til at spille for ham, klubben og selvfølgelig alle fansene. “