Premier League-klubben West Ham er tæt på, at sikre sig 21-årige Toulouse-forsvarsspiller.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det franske medie Les Violets, har West Ham i den seneste tid, vist stor interesse i ung franskmand. Det er Toulouse-forsvarsspilleren Issa Diop, som rygtes mod Premier League-storklubben.

(Photo by Daniel Kopatsch/Bongarts/Getty Images)

Den blot 21-årige franske forsvarsspiller, er en stor klippe hos den franske Ligue 1-storklub. Det meldes ifølge mediet Sky Sports, at prisen som West Ham formentlig skal betale, ligger ifølge mediet på omkring 185.000.000 kroner.

Sky Sports skriver at der efter sigende kun mangler det obligatoriske lægetjek, for at skiftet kan falde på plads. Issa Diop er som tidligere nævnt ung, og han har været stærkt spillende for Ligue 1-klubben Toulouse.

Det meldes at det er den nye West Ham-træner Manuel Pellegrini, som har haft den franske forsvarsspiller i søgelyset. Men de fleste forventer at West Ham sikre sig Issa Diops underskrift, i løbet af de kommende dage.

West Ham er dog ikke den eneste klub, som har haft den franske stopper i kikkerten. Ifølge Sky Sports, har Sevilla, RB Leipzig, AS Monaco, og Marseille også vist interesse i Toulouse-forsvarsspilleren Issa Diop.

I perioden 2006 til 2015 var Issa Diop at finde, hos Toulouses ungdomshold, og derfor har han som sådan haft sin opvækst i den franske klub. Siden 2015 har Issa Diop så været forfremmet fra B-holdet, til førsteholdstruppen.

Sikre West Ham sig en ny forsvarsspiller?

West Ham ligner et mandskab som ruster sig op, frem til den kommende Premier League-sæson. Det er tydeligt at den nye træner, Manuel Pellegrini, har store planer om at forstærke klubben, så de kan få en bedre placering end i de seneste sæsoner.

Issa Diop har i sin tid hos Toulouse-førsteholdet, spillet omkring 85 kampe. Det er i de kampe blevet til fem scoringer, for den stærke forsvarsspiller.

Læs også: FC Barcelona jagter Manchester City-tysker