Den nye sæson står for døren. Det er ikke nogen hemmelighed. Og Arsenal har fået ny træner. Det er Unai Emery og han skal forsøge at udfylde det store tomhul, som den tidligere træner Arsene Wenger efterlod, da han før sæsonafslutning, efter 22 år, sagde, at han ikke ville være at finde i klubben efter sommerferien.

Når der kommer en ny træner, så leder han naturligvis efter alle mulige måder at sætte sig eget præg på klubben og spillerne. En måde er at udnævne en ny anfører. Og det er det denne artikel handler om. Unai Emery vil nemlig udnævne en officiel anfører for Arsenal-mandskabet. Men først skal han forlænge sin kontrakt med klubben. Det er betingelsen. Det skriver det engelske medie 90min.com i hvert fald.

Det drejer sig om den walisiske landsholdspiller Aaron Ramsey. I skrivende stund har Ramsey kun kontrakt med The Gunners, som klubben også kaldes, frem til næste sommer. Det vil sige, at han om et år står uden kontrakt og i princippet er fri til at finde sig et andet sted af spille fodbold. Og det er Emery ikke glad for. Ramsey kan nemlig ikke blive anfører, hvis ikke han forlænger med London-klubben inden sæsonen starter om under to uger.

Ramsey er fantastisk

Ramsey siger: “Nu må vi se, hvad der sker. Min agent og klubben er lige nu i snak med hinanden. Jeg er sikker på, hvad der foregår. Jeg er overlader det til dem at finde ud af det og få en aftale på plads på mine vegne. “

Ramsey har været i klubben siden 2009, hvor han som 17-årige kom til fra Cardiff i Wales. Han er klubikon, som er elsket af fansene.

Vildt: Tidligere Arsenal-angriber skal være manager i Championship klub

Emery siger: “Ramsey er en fantastisk spiller. Han er vigtig for os og en leder på banen. Derfor skal han være anfører. Men ikke hvis han fremtid ikke er sikker i klubben.”