Af Anders Lang Jensen

Manchester Uniteds verdensklassekeeper er de sidste mange transfervinduer konstant rygtet mod spanske Real Madrid, men klubben på Old Trafford har formået at holde på deres spanske stjernekeeper.

Ifølge mange har den tidligere Atletico Madrid-målmand udviklet sig så meget de seneste sæsoner, at den VM-aktuelle landsholdsmålmand kan kalde sig verdens bedste på sin position. Det ønsker pengestærke Manchester United at belønne. Derudover kan United også skræmme interesserede klubber væk med en ny kontraktforlængelse.

Spanske Marca hævder, at David de Gea er tæt på at underskrive en ny femårig kontrakt med Manchester United. En aftale, der vil gøre ham til verdens bedst lønnede målmand. Der er ingen tvivl om, at David de Gea redder mange point for Manchester United sæson efter sæson.

 

Massiv ugeløn til spanieren

Men hvor meget er målmandens præstationer værd? 355.000 pund, eller cirka 3 millioner kroner, om ugen er svaret fra Manchester United. Det skriver det spanske medie Marca. Avisen mener at vide, at de Gea snart sætter sin signatur på det femårige kontrakttilbud fra The Red Devils.

De Gea forventes dog først at underskrive den nye kontrakt, når Spaniens VM er færdigspillet. Er beløbet rigtigt, vil de Gea uden sammenligning blive den bedst betalte målmand i verden.

 

Sammenlagt vil den nye kontrakt forgylde den spanske målmand med 18 millioner pund om året, mens den næstbedst betalte målmand, Manuel Neuer, blot tjener 13 millioner pund årligt.

Det er mange penge for en målmand, men de Gea er stadig også blevet kåret som Manchester Uniteds Player of the Year fire gange i løbet af de seneste fem år, så hans vigtighed for The Red Devils kan ikke undervurderes.