Real Madrid-målmanden Keylor Navas forventes ifølge engelsk medie, at blive erstattet i den nærmeste fremtid. Real Madrid har et godt øje til Athletic Bilbao-målmanden Kepa Arrizabalaga, og det forventes at spanieren måske kan blive hentet til klubben i januar.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Metro skriver, at Real Madrid formentlig sikre sig en ny spiller i januar. Det er den spanske målmand Kepa Arrizabalaga, som skulle være tæt på et skfite til den spanske storklub Real Madrid.

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Den 23-årige målmand har kontraktudløb med La Liga-klubben Athetic Bilbao næste sommer. Det forventes ikke at Arrizabalaga underskriver en forlængelse med klubben, så derfor skal de sælge Kepa i januar.

Mediet melder at Zinedine Zidane skulle have haft samtaler, sammen med Kepa Arrizabalaga og hans agent. Så det tyder meget på, at det formentlig bliver til en afsluttet handel i løbet af januars transfervindue.

Prisen som Kepa Arrizabalaga forventes at koste, ligger på omkring 150.000.000 kroner. Den unge spanske målmand har vist, flere gange at han har potentiale. Kepa har reddet Athletic Bilbao flere gange inde i buret.

Athletic Bilbao-målmanden Kepa Arrizabalaga er på nuværende tidspunkt ikke i truppen, da han er ude med en ankelskade. Det forventes at Arrizabalaga ikke deltager i kampen mod Real Madrid, i den bedste spanske række.

Hvorfor erstatte den nuværende målmand?

Real Madrid har i den seneste tid været på udkig, efter en målmand som kunne erstatte den 30-årige Keylor Navas. Der har dog ikke som sådan været nogen konkret udmelding fra Real Madrid, om hvorfor de vil erstatte Navas.

Keylor Navas har af og til lavet nogle fejl, som formentlig ikke er gået ubemærket hen. Det kan både være derfor, at Real Madrid har planer om at skaffe sig en ny målmand. Samtidig med at Keylor Navas er 30 år.

Læs også: Vildt: Real Madrid med kæmpebud i jagten på Premier League-stjerne