Zinedine Zidane og Real Madrid fortsætter ifølge flere medier jagten på Chelsea-stjernen Eden Hazard. Det forventes at Zidane vil sende en Real Madrid-spiller og en solid sum penge, mod Stamford Bridge.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato understreger, at Real Madrid jagter en stjerne endnu engang. Det er den belgiske Chelsea-stjerne Eden Hazard, som endnu engang rygtes væk fra Stamford Bridge og mod Santiago Bernabeu.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Den 26-årige belgiske stjernespiller, har været en af Chelseas bedste spillere i den seneste lange periode. Derfor forventes det også at Antonio Conte og Chelsea, ikke har lyst til at lade den velspillende belgier forlade klubben.

Cristiano Ronaldo rygtes væk fra Real Madrid, og der har været snak om at Rela Madrid jagter en ny kantspiller. Eden Hazard har været den spiller, som forventes at være førsteprioritet for Real Madrid, som erstatning.

Dog må det understreges, som tidligere nævnt at det ikke bliver billigt at sikre sig Eden Hazard. Eftersom at belgieren har spillet så godt, i en længere periode at han efterhånden er betragtet som en af verdens bedste på hans position.

Bør Chelsea takke ja, såfremt buddet lander i indbakken?

Real Madrid har ifølge mediet Diario Gol været klar, til at sende mange millioner mod Chelsea for at sikre sig Eden Hazard. Det meldes at Zinedine Zidane skulle være klar, til at sende en spiller mod Chelsea, sammen med et solidt pengebeløb.

Spilleren som Zinedine Zidane skulle være klar, til at sende mod Chelsea er en fanfavorit hos Real Madrid. Det er den 21-årige midtbanespiller Marco Asensio, og det er formentlig ikke en spiller fansene ønsker at se forlade klubben.

Marco Asensio får dog ikke den spilletid han ønsker, og konkurrencen på hans position er meget svær. Derfor er det formentlig Zidane som er nået frem til, at Asensio formentlig ikke vil få meget spilletid.

Læs også: AS Roma-stjerne underskriver kontrakt: Frikøbsklausulen er ret lav