Klopp skal forsøge at ændre den rædsomme statistik, han har haft i de finaler, han har været træner i. (Foto: Julian Finney/Getty Images)

Tre markante transferrygter har meldt sin ankomst til Liverpool. Læs dem alle her.

DEMBÉLÉ:

Jürgen Klopp er opsat på at lande Barcelonas kantspiller Ousmane Dembélé. Dembele skiftede til Barcelona sidste sommer i et stort pengeskifte fra Paris Saint-Germain, men hans debutsæson har været hårdt plaget af skader.

Mundo Deportivo melder, at Klopp vil have franskmanden på en lejekontrakt i næste sæson for at hjælpe ham med at komme i form igen.

Tyskeren håber på at kunne lokke Dembélé til Anfield, og har blandt andet afholdt møder med hans nærmeste familie.

FEKIR:

Liverpool har færdiggjort en aftale med Lyon-stjernen Nabil Fekir. Det skriver en journalist på Twitter. The Reds håber på at kunne skrive under med franskmanden, inden VM går i gang den 14. juni.

Og i følge VAVEL-journalisten, Mootaz Chehade, så sker det også.

– Nabil Fekir til Liverpool er så godt som sikkert. Offentliggørelsen forventes at ske i løbet af den nærmeste fremtid.

LEMAR:

Liverpool håber stadig på at kunne tiltrække Monaco-stjernen Thomas Lemar – men de bliver nødt til at slå en transferrekord, hvis det skal kunne lade sig gøre.

The Reds har fulgt Lemar i nogen tid nu. I de seneste to transfervinduer har man forsøgt at hente ham – men uden held.

Transfermagasinet, TMW, melder dog, at den 22-årige kantspiller endnu engang spiller en hovedrolle for det kommende transfervindue. AS Monaco kan – ifølge magasinet – se frem til at modtage et gigant-bud i løbet af de kommende dage.

Den franske landsholdsspiller er stadig på kontrakt med Monaco frem til sommeren 2020, og det er blevet fortalt, at kun et bud i omegnen af 100 millioner pund ville være nok for Ligue 1-mandskabet.

LÆS OGSÅ: Tragisk: Fodboldspiller dræbt af skud i Colombia