Den 25-årige Lazio-midterforsvar Stefan de Vrij har længe været rygtet mod Liverpool. Det var forventet at hollænderen ville forlænge kontrakten med Lazio, men det meldes nu at Stefan de Vrij ikke vil forlænge.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver at Premier League-storklubben Liverpool, fortsat har interesse i Lazio-profil. Det er den hollandske midterforsvar Stefan de Vrij som har været rygtet mod Liverpool.

(Photo by Marco Rosi/Getty Images)

Stefan de Vrij var ifølge mange forventet at forlænge kontrakten, med Lazio i løbet af den nærmeste fremtid. Stefan de Vrij har nemlig kontraktudløb med den italienske storklub Lazio, i 2018.

Nu skriver det italienske medie Calciomercato dog at den 25-årige midterforsvar, ikke har interesse i at forlænge kontrakten. Derfor er der ifølge mediet fornyet håb til Liverpool, som har haft interesse i Lazio-profilen længe.

Er det en fair pris for den hollandske midterforsvar?

Mediet melder samtidig at Stefan de Vrij har en frikøbsklausul på omkring 170.000.000 kroner. Der kan formentlig falde en aftale mellem Lazio og Liverpool på plads, når det er januars transfervindue åbner.

Det sker formentlig dog kun, såfremt at Stefan de Vrij fortsat ikke ønsker at forlænge kontrakten med Serie A-storklubben.

Læs også: Cavani: Der er ingen problemer mellem Neymar og jeg