Sevilla-spilleren Steven N’zonzi er ikke blevet populær, efter han tog i byen efter Sevillas nederlag til FC Barcelona i Copa Del Rey.

Af Lasse D. Drescher

I lørdags der spillede Sevilla og FC Barcelona Copa Del Rey-finale, hvor der var en klar vinder. Det blev den catalanske storklub FC Barcelona, som formåede at sikre sig en sejr på 0-5 over Sevilla.

(Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)

Den 29-årige Sevilla-midtbanespiller Steven N’Zonzi har modtaget stor kritik fra Sevilla-fansene, efter nederlaget. Der var stor utilfredshed hos Sevilla-fansene, efter nederlaget og så gjorde N’Zonzi noget som blot gjorde situationen værre.

Franskmanden Steven N’Zonzi tog nemlig i byen, efter nederlaget til FC Barcelona. Det har givet ham meget kritik, og nu går franskmanden ud og undskylder til Sevilla-fansene over hans bytur efter nederlaget.

Steven N’Zonzi udtaler følgende til Mirror:

“Jeg bor alene, og jeg er altid alene hjemme. Jeg tager til træning, så tager hjem hjem, slapper af, sover og så er jeg fortsat derhjemme. I går var min familie og mine venner med mig, og derfor gik jeg ud, da jeg føler at familie og venner er det vigtigste i livet.

Jeg ved godt at det er en fejl, og jeg forstår at det er en forkert ting at gøre. Og det er derfor jeg nu vil undskylde til fansene, da jeg ved det er forkert.”

De fem FC Barcelona-scoringer er blevet sendt i netmaskerne, af fire forskellige Barcelona-spiller. Angriberen Luis Suarez formåede at sende to mål i netmaskerne, og så blev Lionel Messi, Andres Iniesta og Coutinho noteret for et mål hver.

FC Barcelona havde hele kampen under kontrol, lige efter det 14. minut hvor Luis Suarez sendte Barcelonas første scoring i mål. Derefter gik det hurtigt, og FC Barcelona var foran med tre scoringer da der blev fløjtet til pause.

Læs også: Inter Milan er nået til enighed med Juventus-spiller