Martin Ødegaard ses her i aktion mod norske Vålerenga i en træningskamp på Ullevaal. (Getty Images)

Martin Ødegaard ses her i aktion mod norske Vålerenga i en træningskamp på Ullevaal. (Getty Images)

Efter et mislykket ophold hos Real Madrid, er det unge norske stjernefrø Martin Ødegaard på udlånslisten hos den spanske storklub, så midtbanespilleren kan få værdifuld førsteholdserfaring i en anden klub.

Liverpool blev kædet sammen med det norske talent sidste år, og ifølge Daily Mail vil Liverpool være villige til at give talentet spilletid, så en lejeaftale hertil ville muligvis være det rigtige valg.

Den nye Madrid-træner, Zinedine Zidane, bliver nødt til at lave en beslutning om hvorvidt han vil låne det unge talent ud. Ødegaard spiller på nuværende tidspunkt for Real Madrids andethold, som han ser ud til at være alt for god til.

Han mangler dog at overføre de gode takter på andetholdet til førsteholdet, hvor han blot har fået en enkelt optræden.

Selv om han kun er 17 år, er Martin Ødegaard en af de hotteste navne, når man snakker om talenter rundt om i verden. Han fik debut på landsholdet i en alder af bare 15 år, og blev dermed den yngste norske landsholdsspiller nogensinde. Ødegaard har sidenhen fået otte kampe for landsholdet.

Den norske Messi

I medierne bliver han ofte sammenlignet med Lionel Messi, da han har træk som minder om den argentinske driblekonge. Blandt andet mestrer han det hurtige fodarbejde og den formidable skudkraft, og han kan måske netop være den sidste brik i puslespillet, som Liverpool-træner Jürgen Klopp står og mangler.

Ødegaard har førhen beskrevet Liverpool som sin yndlingsklub, så måske er et skifte ikke så fjernt væk.

Før skiftet til Real Madrid spillede Martin Ødegaard i den norske Tippeliga-klub Strømsgodset, som David Nielsen i en kort periode var træner for.

Ødegaard blev meget hurtigt bemærket i den internationale presse, da han på Strømsgodsets førstehold brillerede med en række fornemme optrædener.

Læs også: Real Madrid-stjerne rygtes til den blå del af Manchester – Du gætter aldrig hvorfor