En Real Madrid-stjernen skulle angiveligt på vej til den blå del af Manchester – altså Manchester City. Grunden er som ofte; utilfredshed med spilletiden. 

Det anerkendte spanske medie Fichajes.net skriver, at Real Madrid-stjernen Isco meget vel kunne være på vej til Premier League-klubben Manchester City, der i øjeblikket ligger nummer 3 i den bedste engelske række.

Citys træner Manuel Pellegrini skulle angiveligt være ivrig efter at komme til at arbejde sammen med den spanske offensivspiller, Isco, igen. Sidst de to delte arbejdsplads var, da de begge havde kontrakt i den spanske La Liga-klub Malaga.

Læs også: Værdierne på de 100 mest værdifulde fodboldspillere – Ronaldo udenfor top 3

Det spanske medie skriver desuden, at Citys administrerende direktør har været i Spanien for netop at forhandle en kontrakt med 23-årige Isco, eller Francisco Román Alarcón Suárez, som er hans rigtige navn.

Mangel på spilletid

Det rygtes, at Isco også skulle være klar på et skifte væk fra den spanske hovedstadsklub, på grund af mangel på spilletid. I denne sæson har den 176 cm-høje offensive midtbanespiller nemlig ikke fået så meget tid på banen, som man fra hans side, måske kunne have ønsket sig. Et mål og tre assists er resultatet af 14 kampe i La Liga. Derudover har den spanske landsholdspiller også fået spilletid i seks Champions League-kampe. Dette har dog ikke bragt nogle mål af sig.

Læs også: Falcao på vej til MSL?

Læs også: Chelsea byder 650 millioner på midtbanespiller